Kush jemi ne

Patronazhi EncalCisal promovohet nga Konfederata Italiane e Sindikatave Autonome të Punëtorëve (C.I.S.A.L.) për ndihmë juridike dhe mbrojtje sociale falas për të gjithë punonjësit, të vetëpunësuarit, pensionistët dhe të gjithë qytetarët, në termat dhe metodat e përcaktuara në dispozita. të ligjit italian në fuqi.

Patronazhi e ushtron aktivitetin e tij edhe në Shqipëri, nëpërmjet zyrës në Tiranë.

Ne merremi me informacion dhe konsulencë, asistencë dhe mbrojtje, në çështjet e sigurimeve dhe mirëqenies, në favor të punonjësve dhe të vetëpunësuarve, pensionistëve, shtetasve italianë, por edhe shtetasve shqiptarë të pranishëm në territorin italian dhe të mbijetuarve dhe të caktuarve të tyre.

Nëse dëshironi të përfitoni, në Itali dhe Shqipëri, përfitime të çdo lloji në çështjet e sigurimeve shoqërore, emigracionin dhe emigracionin, na kontaktoni ose ejani pranë zyrës sonë.

Ju do të jeni në gjendje të përfitoni nga dispozitat e ligjeve, rregulloreve, statuteve, marrëveshjeve kolektive dhe burimeve të tjera rregullatore. ofruar nga administratat dhe organet publike, nga organet që administrojnë fondet e pensioneve suplementare ose nga vendet e huaja për shtetasit italianë ose ata që tashmë kanë nënshtetësi italiane, edhe nëse banojnë jashtë vendit.