Kontaktet

Fondacioni EncalCisal Albania

Rruga Dritan Hoxha, pallatet Arabe Hawai, Nr. 12, Laprak – Tirane

Drejtues zyre: Znj Hima Olta

olta.hima@encalcisal.org

Si të arrini në zyrë

Zyra në Tiranë ndodhet në rrugën Dritan Hoxha, arti kryesor që transporton trafikun drejt qendrës, në qytetin tonë të Durrësit e rrethit të Prakës. Për ata që mbërrijnë në terminalin e autobusëve të Tiranës, zyra e EncalCisal është rreth 2 km larg dhe mund të arrihet me çdo autobus që shkon në qendër, duke zbritur në stacionin e Laprakës.