Cookie Policy

Informacion rreth cookies

Kjo politikë e cookie-ve shpjegon se çfarë janë cookie-t dhe si i përdorim ato, llojet e cookie-ve që përdorim, d.m.th. informacionin që mbledhim duke përdorur cookie-t dhe si përdoret ai informacion, dhe si të kontrolloni preferencat tuaja të cookie-ve. Për më shumë informacion mbi mënyrën se si ne përdorim, ruajmë dhe mbajmë të sigurta të dhënat tuaja personale, ju lutemi shikoni Politikën tonë të Privatësisë. Ju mund të ndryshoni ose tërhiqni miratimin tuaj në çdo kohë nga Deklarata e Cookie në faqen tonë të internetit. Zbuloni më shumë se kush jemi ne, si mund të na kontaktoni dhe si i përpunojmë të dhënat personale në Politikën tonë të Privatësisë. Pëlqimi juaj zbatohet për domenin aktual.

Çfarë janë Cookies?

Cookies janë skedarë të vegjël teksti që përdoren për të ruajtur informacione të vogla. Ato ruhen në pajisjen tuaj kur faqja e internetit ngarkohet në shfletuesin tuaj. Këto cookie na ndihmojnë ta bëjmë faqen e internetit të funksionojë siç duhet, ta bëjmë atë më të sigurt, të ofrojmë një përvojë më të mirë të përdoruesit dhe të kuptojmë se si funksionon faqja e internetit dhe të analizojmë se çfarë funksionon dhe ku duhet përmirësuar.

Si i përdorim cookies?

Ashtu si shumica e shërbimeve online, faqja jonë e internetit përdor cookie të palëve të para dhe të palëve të treta për qëllime të ndryshme. Kukit e palës së parë janë kryesisht të nevojshme për funksionimin e duhur të faqes në internet dhe nuk mbledhin asnjë nga të dhënat tuaja personale të identifikueshme. faqe interneti, duke i mbajtur shërbimet tona të sigurta, duke ofruar reklama që janë të rëndësishme për ju, dhe në përgjithësi duke ju ofruar një përvojë më të mirë dhe të përmirësuar të përdoruesit dhe ndihmon në përshpejtimin e ndërveprimeve tuaja të ardhshme me faqen tonë të internetit.

Çfarë lloje të cookie-ve përdorim?

Thelbësore: Disa cookie janë thelbësore që ju të përjetoni funksionalitetin e plotë të faqes sonë. Ato na lejojnë të mbajmë sesionet e përdoruesve dhe të parandalojmë çdo kërcënim sigurie. Ata nuk mbledhin ose ruajnë asnjë informacion personal. Për shembull, këto skedarë “cookie” ju lejojnë të identifikoheni në llogarinë tuaj dhe të shtoni produkte në karrocën tuaj dhe në arkën tuaj në mënyrë të sigurtë. vizituar, origjinën e vizitës etj. Këto të dhëna na ndihmojnë të kuptojmë dhe analizojmë se si funksionon faqja e internetit dhe ku ka nevojë për përmirësim Marketingu: Faqja jonë e internetit shfaq reklama. Këto cookie përdoren për të përshtatur reklamat që ju tregojmë në mënyrë që ato të jenë kuptimplote për ju. Këto cookie na ndihmojnë gjithashtu të gjurmojmë efikasitetin e këtyre fushatave reklamuese. Informacioni i ruajtur në këto cookie mund të përdoret gjithashtu nga ofruesit e reklamave të palëve të treta për t’ju shfaqur reklama në faqet e tjera të internetit, si dhe në shfletuesin tuaj. Funksionale: Këto janë cookie-t që ndihmoni disa veçori jo thelbësore në faqen tonë të internetit. Këto veçori përfshijnë përfshirjen e përmbajtjeve të tilla si video ose ndarjen e përmbajtjes së uebsajtit në platformat e mediave sociale Preferencat: Këto skedarë kuki na ndihmojnë të ruajmë cilësimet tuaja dhe preferencat e shfletimit, si p.sh.

Si mund të kontrolloj preferencat e cookie-ve?

Nëse vendosni të ndryshoni preferencat tuaja më vonë gjatë sesionit tuaj të shfletimit, mund të klikoni në skedën “Politika e privatësisë dhe kukive” në ekranin tuaj. Kjo do të rishfaqë njoftimin e pëlqimit që ju lejon të ndryshoni preferencat tuaja ose të tërhiqni plotësisht pëlqimin tuaj. Përveç kësaj, shfletues të ndryshëm ofrojnë metoda të ndryshme për bllokimin dhe fshirjen e skedarëve të skedarëve të përdorur nga faqet e internetit. Ju mund të ndryshoni cilësimet e shfletuesit tuaj për të bllokuar/fshirë cookies. Për të mësuar më shumë rreth mënyrës së menaxhimit dhe fshirjes së cookies, vizitoni wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Kontrolluesi i të dhënave

Fondacioni EncalCisal Albania – Rruga Abdyl Frasheri 8, hyrja 7, Kati 8, Ap. 25, 1019 – Tirana

NIPT: M22002453B

Adresa e emailit të pronarit: tirana@encalcisal.org