Home

Mirësevini në faqen e internetit të patronazhit EncalCisal Albania, e cila operon nëpërmjet selisë së saj në Tiranë.
U drejtohemi qytetarëve italianë dhe shqiptarë, për t’u ofruar atyre një sërë shërbimesh, ku përfshihen:

  • Ekstrakte kontributi për italianët dhe shqiptarët që kanë punuar në Itali
  • Pensione të rimbursueshme për italianët dhe shqiptarët që kanë punuar në Itali dhe jetojnë në Shqipëri
  • Pensione pleqërie për italianët dhe shqiptarët që kanë punuar në Itali dhe janë rezidentë në Shqipëri
  • Kërkesë RED (Deklarata e të Ardhurave) për italianët dhe shqiptarët që përfitojnë pensionet e kërkuara nga INPS italiane në Itali.
  • Sigurimet shoqërore kumulative: përditësimi i pozicionit të pensionit pas marrëveshjes midis Italisë dhe Shqipërisë për njohjen reciproke të kontributeve të sigurimeve shoqërore

Shërbimet tona u drejtohen edhe shtetasve italianë që nuk janë rezidentë në Shqipëri.

Të gjitha shërbimet që synojnë marrjen e përfitimeve të sigurimeve shoqërore dhe asistencës të ofruara nga institucionet italiane të mirëqenies dhe sigurimeve shoqërore (INPS, Inail, ministri etj.) ofrohen nga selia pa kosto për klientët.

Për çdo informacion më të detajuar dhe shërbime të personalizuara konsulence, ju presim në selinë tonë në Tiranë.

Orari i hapjes për publikun

Ejani në selinë tonë në Tiranë gjatë orarit të hapjes për publikun

Lunedì
E Hene

14.00 - 18.00

Martedì
E Marte


Mercoledì
E Merkure

10.00 - 13.00

Giovedì
E Enjte

Venerdì
E Premte

9.00 - 12.00

Sabato
E Shtune

Drejtues zyre: Znj. Hima Olta

tel. +355 692032021

Kërkoni një takim

Plotësoni formularin e mëposhtëm dhe do të kontaktoheni për të caktuar një takim jashtë orarit të hapjes për publikun